Rreth Nesh

Rreth NeshFaqja E Pare Shqiptare Qe Ju Njeh Me Boten E Bimeve Dhe Perdorimin E Tyre!

Ky është edhe misioni yne primar dhe prandaj qëllimi i kësaj teze është të sjellim ne kujtesen e njerezve keto bime dhe ti ndihmojë njerezit të kenë një jetë më të shëndetshme.Perditshmeria jone eshte shpesh e mbingarkuar, stresuese dhe e lodhshme. Dhe si pasoje shfaqen tek ne nervoziteti, gjendja e tensionit, depresioni, probleme me zemren e te tjera. Per keto probleme ne perdorim tableta te ndryshme qe ne te shumten e rasteve kane efekte anesore shume te demshme. E keni menduar ndonjehere se ka nje zgjidhje me te shendetshme per keto shqetesime qe ne kemi? Zgjidhja eshte perdorimi i bimeve mjekesore. Keto bime bejne me te vertete mrekulli ne trupin tone. Bima.al është një faqe interneti, që ndihmon secilin prej nesh të ketë një jetë më të shëndetshme. Kjo platforme ofron pershkrime te bimeve mjekesore qe rriten ne Shqiperi, kryesisht ne veriun e vendit te ilustruara gjithashtu me foto te bimes. Per cdo bime do te paraqiten edhe nje ose me shume rezeta te cilat jane te pergatitura me keto bime.

Menderza
Lavandoja
Sherbela
Kamomili

Doni të dini më shumë informacione rreth nesh ?

Doni të dini më shumë informacione rreth nesh ?

https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/phone-call.png

Na Telefononi

+355673912723
https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/email-2.png

Email

info@bima.al

https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/pin.png

Adresa

Malesi e Madhe ,

Shkoder, Albania

https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/logo-1-640x118.png
LINKS
RRETH NESH
NA NDIQNI