Bota e bimëveBIMA.AL

Faqja E Pare Shqiptare Qe Ju Njeh Me Boten E Bimeve Dhe Perdorimin E Tyre!

Ne mund t’ju ndihmojmeRreth nesh

Ky është edhe misioni yne primar dhe prandaj qëllimi i kësaj teze është të sjellim ne kujtesen e njerezve keto bime dhe ti ndihmojë njerezit të kenë një jetë më të shëndetshme.

Informacione rreth bimëve në Malësinë e MadheBimët tona

https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/kamomili4-1-scaled.jpg
Fakt 1
7,000 përbërje të përdorura në mjekësinë moderne rrjedhin nga bimët.
https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/kamomil-1-scaled.jpg
Fakti 2
Shkollat e para mjekësore bazoheshin në përdorimin e bimëve medicinale.
https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/sherbela-1.jpg
Fakt 3
OBSH (Organizata Botërore e Shëndetësisë) vlerëson se 80% e popullsisë botërore përdor mjekësi bimore.

Punojme Shume Per Te Ardhmen E Vendit Tone

Interesi i njerezve per te jetuar shendetshem, per te njohur vendin e tyre, per te njohur boten e tyre te vogel, por qe mbart shume, sa vjen e shtohet. Dita dites dalin informacione te reja dhe bimet ne vendin tone sa vine e shtohen, e sebashku me te edhe perdorimi i ketyre bimeve. Vlerat e ketyre bimeve u njohen dhe u zbuluan nga te paret tane, ata nuk humben kurre, por u harruan per nje fare kohe, nga nje fare popullsie. E tani….qe ata qe mos zhduken pergjithmone, eshte koha jone te veme dore mbi to, ti tregojme njerezve se sa te rendesishme jane ato dhe se arsyeja e asaj jete te shendetshme qe benin te paret tane, ishin vete keto bime e shume te tjera!

Doni të dini më shumë informacione rreth nesh ?

Ready to start growing your canna-business?

Latest News

Lavanda
Lavanda
by BoldThemesJanuary 10, 2018

Partnerët tanë

client-logo-grey-05-1
client-logo-grey-05-2
https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/logoBima-2-160x160.png

Abonohuni

Abonohuni ne Newsletter-in tonë për më shumë informacione rreth shërbimeve tona

    https://bima.al/wp-content/uploads/2020/12/logo-1-640x118.png
    LINKS
    RRETH NESH
    NA NDIQNI