Pse neve?

Informohu per boten e bimeve ne vendin tend!

Faqja e pare Shqiptare qe ju njeh me boten e bimeve dhe perdorimin e tyre!

Ky është edhe misioni yne primar dhe prandaj qëllimi i kësaj teze është të sjellim ne kujtesen e njerezve keto bime dhe ti ndihmojë njerezit të kenë një jetë më të shëndetshme. Perditshmeria jone eshte shpesh e mbingarkuar, stresuese dhe e lodhshme. Dhe si pasoje shfaqen tek ne nervoziteti, gjendja e tensionit, depresioni, probleme me zemren e te tjera. Per keto probleme ne perdorim tableta te ndryshme qe ne te shumten e rasteve kane efekte anesore shume te demshme. E keni menduar ndonjehere se ka nje zgjidhje me te shendetshme per keto shqetesime qe ne kemi? Zgjidhja eshte perdorimi i bimeve mjekesore. Keto bime bejne me te vertete mrekulli ne trupin tone. Bima.al është një faqe interneti, që ndihmon secilin prej nesh të ketë një jetë më të shëndetshme. Kjo platforme ofron pershkrime te bimeve mjekesore qe rriten ne Shqiperi, kryesisht ne veriun e vendit te ilustruara gjithashtu me foto te bimes. Per cdo bime do te paraqiten edhe nje ose me shume rezeta te cilat jane te pergatitura me keto bime.

Menderza


Lavandoja


Sherbela


Kamomili

Lexoni me shume per Bimen

Njihuni me skuadren tone

Pjestaret te cilet bene te mundur realizimin e webseites!

Samela Lulaj

Programim, Design

Gjystina Ndou

Database, Programim